Nekaj besed o brošuri-katalogu

Spoštovani FB prijatelji, 

ki ste 30 dni pridno in vestno sodelovali v podeljevanju Vaših imen mojim slikam, v umetniškem izzivu 

"TOGETHER WE ARE ONE"

Ideja je padla v mojem neulovljivem trenutku, da bi naše skupno sodelovanje (saj ste v vseh teh dnevih postali močan člen mojega osebnega izziva) ovekovečila. Tako je nastala "vzorčna" brošura / katalog, ki mi je v veliko željo, da ga po končanem COVID 19 dam v tiskarno in s tem celotnemu Vašemu in mojemu sodelovanju podelim piko na I. Tako brošura/katalog dobi svoj namen, kot čudovit spomin skupnega sodelovanja in predvsem zgodovinsko vrednost, saj smo vse skupaj izpeljali v času COVID 19in je neponovljivo!

 

Izdelana barvna brošura bo v velikosti 20x20cm; vsebovala bo vse moje slike ter na nasprotni strani bodo spisana prav vsa imena in priimke Vas, ter "vaš" naslov, ki ste ga podelili objavljeni sliki dneva. Brošura bo tako vsebovala več kot 30 kvalitetnih strani.

 

Po trenutnem predračunu iz tiskarne je strošek tiska cca 100 brošur - ene izdelane brošure vredna 12€ (visoka kvaliteta barvnega tiska, kvaliteten papir, manjše količina tiska). Ker si želim, da bi bilo še ceneje, sem izdelala obrazec, preko katerega bom od vas lahko okvirno prejela število želenih brošur (več jih bo ceneje bo- enostavno). Ne bodite skromni - eno brošuro obdržite za svoj in družinski spomin, s kakšno dodatno, pa se lahko mirno in ponosno pohvalite bližnjim, ter jim podarite košček sebe. 

 

Tako je trenutna CENA:

ENA BROŠURA 15€ (12€ tiskarna + 3€ ptt stroški. Embalažo pa Vam v zahvalo podarim in tako zanjo jaz prevzemam vse stroške) . 

VSAKA DODATNA BROŠURA pa je seveda le 12€ (saj so ptt stroški že všteti pri prvi).

PLAČILO: po povzetju

Cena se lahko vsekakor spremeni (zviša nikakor ne) temveč se ZNIŽA, če dosežemo večje število tiskanih brošur in to bom Iskreno tudi podelila v e-mail sporočilu, ko bo vse pripravljeno.

Sem namreč le dekle, ki živim in delam z dušo in vedno se dobro vrača z dobrim!

Še enkrat Iskrena HVALA, ker ste dodali svoj košček v skupni mozaik

"TOGETHER WE ARE ONE".

 

Blanka Blinx Križ

Pred naročilo brošure/kataloga
Blinx ART & FB friends

all rights for 3D images are copyright reserved

© 2020 by  Blanka Blinx Križ / blankablinxart@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now